Selasa, 02 September 2014

βιογραφικό γνωρίζει ότι.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό ένα βιογραφικό από έναν επαγγελματία συγγραφέα βιογραφικό ή ένα εξαιρετικό δίκτυο καριέρα;

Η απάντηση είναι: Και τα δύο. Χρειάζεται ένα δίκτυο για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη σωστή δουλειά, και θα πρέπει να το δημιουργήσετε μόνοι σας, κάθε μέρα, με σταθερή προσπάθεια. Χρειάζεται επίσης μια κορυφαία ποιότητα βιογραφικό, και αυτή η συγγραφέας προτείνει να συνεργαστεί με έναν επαγγελματία συγγραφέα βιογραφικό για να πάρει το καλύτερο δυνατό.

Γιατί ένα δίκτυο καριέρα; Σκεφτείτε τους επιτυχημένους ανθρώπους που γνωρίζετε. Το πιο πιθανό είναι καλά συνδεδεμένο στον τομέα τους. Για παράδειγμα, πάρτε τον πρώην πρόεδρο Κλίντον, σίγουρα ένας άνθρωπος με ένα ισχυρό βιογραφικό. Καθ 'όλη τη ζωή του Μπιλ Κλίντον ήταν πάντα μια θαυμάσια networker. Όταν ήταν Rhodes Scholar στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου συνάντησε κάποιον νέο, Κλίντον πήρε έγραψε τα ονόματα των ανθρώπων που συνάντησε, συμπεριλαμβανομένης πάντα λεπτομέρειες σχετικά με πρόσωπο που θα μπορούσε να αναφερθώ αργότερα.

Κλίντον είπε, «Πάω στην πολιτική και σχεδιάζουν να τρέξει για τον κυβερνήτη του Αρκάνσας, και κρατάω κομμάτι του όλους που συναντώ."

Αυτό δεν έχει αλλάξει από τη δεκαετία του 1960: Δικτύωση θα λειτουργήσει για σας, πάρα πολύ. Ως επαγγελματίας συγγραφέας βιογραφικό, εγώ πάντα παροτρύνω τους πελάτες μου ότι η δικτύωση είναι το κλειδί, εξίσου ζωτικής σημασίας, όπως το βιογραφικό. Στη επαγγελματικό σας βιογραφικό θα τονίσει πιθανώς ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας. Βάλτε αυτές τις δεξιότητες για να εργαστούν, όπως θα έχετε την αναζήτηση εργασίας σας πηγαίνει.

Ένα επαγγελματικό βιογραφικό σας βοηθά να βάλετε το καλύτερο πόδι σας προς τα εμπρός. Θα πρέπει επίσης να προετοιμαστούν για συνεντεύξεις εργασίας. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι η κοινωνική δικτύωση. Περάστε το χρόνο σας ψάχνοντας για θέσεις εργασίας σε ιστοσελίδες και σε εφημερίδες και θα χάσετε το 70 τοις εκατό των διαθέσιμων ευκαιριών.

Οι περισσότερες θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες σε networkers αν τους αποκαλύψει. Γιατί; Μελέτες έχουν δείξει επανειλημμένα ότι είναι επειδή οι άνθρωποι κάνουν την πρόσληψη και οι άνθρωποι είναι λιγότερο άνετα με τους ξένους. Πάρτε μια εισαγωγή σε μια εταιρεία και θα ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας με ένα μεγαλύτερο επίπεδο άνεσης από ό, τι θα μπορούσε εισάγοντας τη διαδικασία ως ένα σύνολο ξένος.

Θα μάθετε θέσεων εργασίας πριν από χιλιάδες άλλους να μάθουν γι 'αυτούς, αν είστε δικτύωσης καλά. Δικτύωση, τότε, είναι απλά ο καλύτερος τρόπος για να βρουν μια θέση εργασίας. Ακόμα ένας επαγγελματίας συγγραφέας βιογραφικό γνωρίζει ότι. Λογικά, λοιπόν, αξίζει να αφιερώσετε το χρόνο για να μάθουν πώς να δικτυωθούν και πώς να επωφεληθούν από τη δικτύωση σας.

Από την πρώτη τηλεφωνική κλήση για να έχουν ένα φλιτζάνι καφέ με φίλους στο brainstorming σχετικά με την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρώην συναδέλφους που δεν έχουν κρατήσει σε επαφή με, υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις δικτύωσης που μπορεί να επιταχύνει την αναζήτηση εργασίας σας.

"Είναι το δίκτυο παλιά-boy", που χρησιμοποιείται για να είναι μια δικαιολογία, μερικές φορές μια λογική, για να μην πάρει τη δουλειά. Σήμερα, πολύ καλή δουλειά-κυνήγι νοείται η σύνδεση με το δίκτυο.

Πώς μπορείτε να δικτυωθούν αποτελεσματικά; Μην πείτε στον εαυτό σας ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά από τη διατήρηση σε επαφή με τους φίλους, τους πρώην συναδέλφους, το σχολείο των αποφοίτων, και πρώην συμπαίκτες ή ότι θα είναι πιο πειθαρχημένοι για να μοιράζουν την επαγγελματική σας κάρτα σε συγκεντρώσεις. Όχι, δεν θα λειτουργήσει. Για να προωθήσει την αναζήτηση εργασίας σας, θα πρέπει να καλλιεργήσουν ενεργά και να διευρύνει τον κύκλο των ανθρώπων που κρατούν τακτικά σε επαφή με. Αυτό σημαίνει ότι ένα σχέδιο.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar